dilluns, 9 de novembre del 2009

"Yolanda"

Aci podeu veure la ilustració final del relat "Yolanda" que serà publicat en el llibre "Relatos Urbanos 2009" de la editorial Ecu.

La historia tracta sobre una xica anomenada Yolanda, que fa un flashback recordant tota la seua vida. Quan comença el seu amor en un xicot del poble amb el que anava a veure "Casablanca" al cinema del poble. Més avant es casen i fan un viatge de nuvis a Mallorca. En la estancia alli patixen un accident en un acantilat, xoquen amb un camió. A partir d'aquest moment la vida se'ls fa rutina i la relació es separa un poc fins que Yolanda descobrix pistes de la nova relació del nuvi en Raquel i se'n va en busca de proves. Yolanda acaba descobrint que el nuvi té relació amb un altre home i que ho mantenen en secret perque no vol que la seua familia el desherede del testament.

He vullgut reflexar la tristesa com a primer plà i de fons el cinema on es proyecta la película "Casablanca", la película de la seua juventut quan tot anava be amb el nuvi. La xica ix en poca opacitat per a reflexar els seus pensaments.

Tinc que agraïr la col·laboració de la meua amiga Rosa per a fer de model a la ilustració.

1 comentari:

  1. Que crack!! :D
    Enhorabona Jota, i també a la sexymodel

    Besets als dos!!

    ResponElimina