dimarts, 3 de novembre del 2009

"El Mundo Esta Loco"

Aquesta es una ilustracio que ens va manar el profesor de técniques gráfiques industrials. Ens demanà que ferem tres ilustracions, una a una tinta, una altra en dos tintes i una tercera ilustració a quatre tintes.
En aquesta intente plasmar la inestabilitat en la que s'encontra el món actualment, ningú té les idees clares, si es sap expressa com pensa inestabilitant tot el que rodeja. De vegades pensem que el món está boig, i que la gent fa coses molt extranyes, com tots sabem, degut a que cadascú coneix els seus propis pensament i no els dels demes. La cadira representa eixe poc aguante que li queda el món, eixa cadira casi trencada per la mitat i que apenes sosté el món.

El primer dibuix de la esquerra es el boceto, que el vaig fer en boligràf de marca bic, amb els tres colors típics dels boligràf però amb lletres de fons que reafirmen el significat de la ilustració. Y la segona ilustració es el definitiu, que esta pintat amb varies tintes: amb boligràfs, amb rotulador, amb tinta china blava i amb tinta per a segells.

Més avant pujare les 3 ilustracions amb els seus respectius esborranys




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada